Nouă acţiune ASU Poli Timişoara: donează sânge, salvează vieţi şi ajută familiile nevoiaşe

105

Suporterii şi jucătorii ASU Politehnica Timişoara se implică din nou în comunitatea bănăţeană. Băieţii în ghete vor dona sânge pentru a ajuta bolnavii care au nevoie, dar şi familiile nevoiaşe din judeţ.
“Anual, peste 600.000 de persoane au nevoie de sânge şi de preparate sanguine. Din păcate, nu de puţine ori, pacienţii şi cei dragi lor se confruntă cu lipsa sângelui din spitale iar operaţiile şi tratamentele medicale de care au atâta nevoie sunt amânate. Ca în fiecare an ne propunem să dăm o mână de ajutor oamenilor minunați de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, susținând în același timp tradiționala Acțiune de Crăciun Druckeria”, transmit pe Facebook membri Druckeria.
Tot ce ai e făcut este să mergi, între 12 şi 16 decembrie, la Centrul de TRansfuzii Sanguine de lângă Sitalul Judeţean Timişoara şi să donezi între 450 şi 500 de mililistri de sânge. Apoi, bonurile primate le poţi dona Druckeria care va cumpăra alimente pentru familii nevoiaşe din judeţ, aşa cu au făcut în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă.

Foto arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ