32.9 C
Timișoara
duminică 23 iunie 2024

Nou transport agabaritic pe ruta Nădlac – Brașov

Atenție, șoferi! La început de febuarie vă puteți lovi de restricții de circulație pe A1 și drumurile naționale care leagă vestul de centrul țării.

”În perioada 01.02.2020 – 04.02.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :
Nădlac II PTF– A1 – A11 – DN7 – A1 – DN1 – Șercaia ( județul Brașov) – DN1S – Hoghiz– DN13 – Centura Brașov – DN73 – Cristian ( județul Brașov)”, anunță DRDP Timișoara.

Vehiculul transportă o structură metalică. Lățimea maximă a vehiculului este 5,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un bărbat de 38 de ani a amenințat că se sinucide

Duminică în jurul orei 12:30, un bărbat din Calea Șagului trăia unul dintre cele mai dificile momente ale vieții sale. Acesta, suferind, arunca obiecte...

De Rusalii, polițiștii veghează asupra liniștii și ordinii publice

Cu prilejul Rusaliilor, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș vor veghea în tot județul, pentru ca liniștea și ordinea...

Citește și :