Nou manager la unul dintre spitalele judeţene importante din vestul ţării

114

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, are un nou manager, în urma organizării unui concurs, în persoana Alinei Stancovici.

„Postul de manager al acestei unităţi sanitare reprezintă cea mai mare provocare a carierei mele. Principalele obiective ale planului managerial pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa sunt creşterea calităţii serviciilor medicale adresate pacienţilor şi, de asemenea, creşterea satisfacţiei personalului din spital. În primul rând, Spitalul Judeţean din Reşiţa trebuie să îşi recâştige prestigiul în comunitate şi în regiune. Serviciile de calitate trebuie adresate pacienţilor.

Totodată, trebuie favorizată orice investiţie la spitalul din Reşiţa pentru atragerea finanţării, pentru achiziţionarea de aparatură de calitate şi, în egală măsură, personalul spitalului trebuie să beneficieze, conform standardelor de calitate, de un program continuu de perfecţionare anuală. Toate serviciile trebuie adresate pacienţilor şi satisfacerii nevoilor de sănătate ale acestora. Un manager trebuie să înţeleagă că procesul de management se adresează instituţiei pe care o manageriază. Procesul de management nu se aplică oamenilor, ci se face împreună cu oamenii”, a declarat Alina Stancovici.

Noul manager al spitalului, care îşi va începe activitatea începând cu data de 15 martie, este lector universitar la Universitatea ‘Eftimie Murgu’ din Reşiţa şi consilier la Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ