Nota 10 la Bacalaureat le aduce absolvenților un abonament gratuit la Festivalul Untold

28

Absolvenții care iau media 10 la bacalaureat primesc un abonament gratuit pentru cele patru zile ale Festivalului Untold, iar toți elevii care se înscriu pentru examenul de bacalaureat vor putea cumpăra abonamente la prețuri speciale, atât pentru Untold, cât şi pentru Festivalul Neversea.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor celor două festivaluri, absolvenții care vor lua nota 10 la examenul de bacalaureat vor primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a Festivalului Untold.

„Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Untold, absolvenții de 10 vor primii fiecare şi câte un voucher în valoare de 500 de lei. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la Untold, cât şi la Neversea”, au mai precizat organizatorii.

Festivalul Neversea are loc între 4 şi 7 iulie la Constanța, iar Untold este programat între 1 – 4 august, la Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ