Norii întunecă Timișoara, astăzi! Anunț surprinzător de la meteorologi

417

Deși la Timișoara, încă de dimineață, norii au acoperit cerul, se pare că ploile reduse anunțate de meteorologi, nu vor ține mult în Banat și nici în țară.

Update: Puțin după ora 09.00, ANM a emis o atenționare de cod galben de vreme severă imediată ce vizează județele Arad și Timiș. Avertizarea este valabilă până la ora 10.30. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie, intensificări ale vântului și posibil grindină de mici dimensiuni.

__________________________________________________________

Experții ANM vin cu noi vești în ceea ce privește vremea din acest weekend. Se pare că la finalul săptămânii vom avea parte de căldură, maxima fiind de 27 de grade.

În DOBROGEA, gerul va fi parțial înnorat, minima va fi de 7 – 11 grade Celsius, iar maxima de 12 – 23 de grade Celsius, scrie DCNews.

În MOLDOVA și BUCOVINA, sunt posibile averse cu descărcări electrice. Minima zilei de vineri va fi de 8 – 12 grade Celsius, iar maxima de 21 – 25 grade Celsius.

În MUNTENIA, va fi, de asemenea parțial înnorat vineri, minima cuprinsă între 8 și 12 grade Celsius, iar maxima va fi de 21 – 26 grade Celsius.

În OLTENIA, vineri, 13 aprilie, vor fi averse cu descărcări electrice, temperatura minimă de 8 – 13 grade Celsius, iar cea maximă de 21 – 26 grade Celsius.

În TRANSILVANIA, vor fi, de asemenea averse cu descărcări electrice. Maxima zilei de 13 aprilie va fi de 21 – 27 grade Celsius, iar minima de 5 – 12 grade Celsius.

Va ploua și vor fi descărcări electrice și-n BANAT, unde minima va fi de 10 – 13 grade Celsius, iar maxima de 23 – 25 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ