Noile achiziții ale echipei de fotbal ACS Dumbrăvița Video

487

ACS Dumbrăvița se pregătește intens pentru returul din Liga3, astfel că staff-ul tehnic coordonat de antrenorul principal Sorin Bălu a modificat lotul, întărind echipa în fiecare compartiment. Deocamdată alb-verzii s-au despărțit de trei jucători (Deian Pecarov, Denis Casian și Alin Liuba) și au adus alți trei, dar Bălu mai pregătește o achiziție de marcă!

În atac a sosit Albert Voinea, jucător de 26 de ani cu un CV impresionant cu evoluții în Liga 1, fiind pe rând jucătorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CSU Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pâncota, Râmnicu Vâlcea, Unirea Târlungeni și Energeticianul. Ultima dată a jucat pentru Cetate Deva în aceași serie cu Dumbrăvița.

La mijlocul terenului alb-verzi s-au întărit cu Alexandru Birău. În vârstă de 24 de ani, “Mexicanul” s-a format la LPS Banatul, apoi a evoluat la Flacăra Făget și la Farul Constanța, iar mai târziu s-a alăturat proiectului celor de la ASU Politehnica Timișoara. În vara lui 2017 a decis să-și încerce norocul într-o ligă inferioară din Austria, la Union Bad Hall.

În apărare, Ionuț Boancă se preconizează a fi o adevărată achiziție de viitor pentru Dumbrăvița. Poreclit “Tancul”, fundașul în vârstă de doar 19 ani este considerat marea speranță a fotbalului din județul Alba. S-a format la Unirea Alba Iulia, dar ultima dată a jucat pentru Industria Galda din Liga 3, Seria a IV-a.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.