Noi localități în aria de operare a Aquatim

210

Aria de operare a societății Aquatim s-a extins recentprin includerea mai multor localități noi ale județului: Cărpiniș, Iecea Mică, Balinț, Bodo, Fadimac și Târgoviște, precum și de localitățile din apropierea Timișoarei – Giarmata, Cerneteaz, Bazoș (Bazoșu Vechi) și Petrovaselo.

Localitățile menționate au delegat gestiunea serviciilor de apă și canalizare societății Aquatim, care este operator regional pe raza județului Timiș din anul 2007. Activitatea societății în județ este, în continuare, coordonată de cinci sucursale: Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia și Sânnicolau Mare.

Pentru localitățile învecinate Timișoarei, activitatea este coordonată de către departamentele centrale ale Aquatim. Aria de operare a societății timișene de apă și canalizare cuprinde acum 119 localități.

În perioada următoare, reprezentanții Aquatim vor lua legătura cu consumatorii din comunele și satele recent preluate în aria de operare, pentru a stabili o relație contractuală și pentru a verificar situația tehnică de pe teren.

LĂSAȚI UN MESAJ