Nicolae Robu: Primăria Timişoara îşi susţine spitalele cu zeci de milioane de lei

68

Primarul Nicolae Robu a declarat, luni, că municipalitatea ‘îşi susţine spitalele cu zeci de milioane de lei’, pentru Spitalul de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’ fiind viraţi deja săptămâna trecută 1.200.000 de lei, în baza rectificării bugetare realizate recent prin dispoziţie a primarului.

El a lansat şi un apel pentru cei care vor să facă donaţii în acest sens. „Primăria îşi susţine spitalele cu zeci de milioane de lei. Astăzi, am aprobat noi achiziţii de echipamente, de alte milioane lei, achiziţii care vor face obiectul validării în şedinţa de consiliu local de vineri. Pentru Spitalul ‘Victor Babeş’, doar săptămâna trecută au fost viraţi 1.200.000 lei, în baza rectificării bugetare realizată recent prin Dispoziţia primarului. În contextul în care ne aflăm, considerăm că se impune un efort comunitar, inclusiv în plan financiar, pentru a face faţă provocărilor. Iată de ce lansăm un nou instrument de strângere de fonduri prin donaţii. Cei interesaţi să donaţi sunteţi rugaţi să trimiteţi un sms la numărul 8841, cu textul DONAŢIE”, a scris Nicolae Robu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Edilul a anunţat săptămâna trecută că Primăria Timişoara va aloca 3.000.000 de lei din bugetul local, cu prioritate achiziţionării de echipamente medicale solicitate de Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, pe fondul existenţei coronavirusului şi a afirmat că municipalitatea nu are probleme cu stocurile de medicamente, dezinfectanţi şi echipamente la unităţile din subordine.

LĂSAȚI UN MESAJ