Nicolae Robu despre PSD: ”un uriaș cu picioare de lut” VIDEO

434

În urma manifestărilor care au avut loc în aceste 5 zile, primarul Nicolae Robu, liderul liberalilor din Timiș își manifestă grija pentru cele întâmplate: ”Ce a făcut PSD-ul după ce a preluat puterea este de natură îngrijorătoare. După câteva măsuri bine venite, pe care populația le-a primit bine, am văzut de fapt ce era ca prioritate în mintea puterii PSD. Ei au o grijă specială pentru cei care încalcă legea. Cetățenii României pe bună dreptate au reacționat. O asemenea preocupare a actului de guvernare te pune pe gânduri. Ca om cinstit îți este greu să accepți să fii tratat egal cu o persoană care încalcă legea. Cine încalcă legea trebuie pedepsit”, declară Nicolae Robu

Mai mult, liberalii timișeni spun că o prioritatea primordial a județului și implicit a țării este legată de situația dezastroasă în care se află unitățile sanitare din țară și cele din învățământ. ”Este normal ca spitalele și școlile să arate așa cum sunt acum? Avem nevoie de o investiție considerabilă pentru acestea, în vederea ilustrării unei țări moderne și civilizată. De asemenea avem nevoie de azile pentru persoanele vârstnice, unde pot găsi sprijinul necesar”, adaugă Nicolae Robu.

Întrebat dacă actuala conducerea a Guvernului, premierul Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze, Nicolae Robu declară că în condițiile în care nu știe ce Guvern ar putea să aducă PSD, nu îl interesează persoana care va fi la conducere. ”Important este să fie o guvernare corectă și benefică pentru țară și Timiș”, adaugă liderul PNL.

În cele 5 zile de proteste, Nicolae Robu a fost alături de timișoreni, la pas, pe străzile orașului sau în Piața Victoriei. ”Nu trebuie să lăsăm PSD-ul să deraieze. Vreeau ceea ce oamenii care au ieșit în stradă vor. Voi fi alături de ei. Lumea a ieșit împotriva faptelor”. PNL-ul este de părere că PSD va avea acceași soartă ca marile structruri care s-au crezut puternice, iar în cele din urmă au eșuat. ”PSD un uriaș cu picioare de lut, care doar acum au ieșit la suprafață”, spune edilul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ