12.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Nicolae Robu, citat la DNA în calitate de suspect într-un dosar imobiliar

Fostul edil al Timișoarei, Nicolae Robu, împreună cu mai mulți angajați ai primăriei au fost chemați la DNA. Ei vor fi audiați într-un dosar care se referă la emiterea ilegală a unei autorizații de construcție.

Nicolae Robu a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect avută într-un dosar în ceea ce privește o autorizație de construcție emisă ilegal de Primăria Timișoara în perioada în care acesta era primar al orașului.

Alte cinci persoane angajate ale primăriei în acea perioadă au primit, de asemenea, calitatea de suspecți în acest dosar. Este vorba despre arhitectul-șef de atunci, secretarul general interimar, șeful Serviciului de Autorizări și Certificări din cadrul Direcției Generale de Urbanism, un arhitect și un consilier de la Urbanism.

Fostul edil al Timișoarei a declarat că în perioada mandatului a semnat foarte multe documente și un număr important de autorizații de construcții, însă niciodată, spunea el, un document care să nu aibă toate semnăturile aparatului de specialitate cerute de lege.

Sursa: http://m.stiri.tvr.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alfred Simonis anunță o schimbare în Codul Penal pentru clanurile din Timișoara care își terorizează vecinii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), anunţă un amendament la Codul Penal, pentru clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează...

(E) Sorin Grindeanu girează toți penalii puși pe liste de către PSD!

Zilele trecute Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au luat la pas județele Caraș-Severin și Timiș. Premierul și ministrul transporturilor, deși nu candidează la 9...

Citește și :