2.2 C
Timișoara
vineri 8 decembrie 2023

Nicolae Robu, candidat oficial la Primăria Timișoara! Pentru că ,,s-a smerit și e cu zece clase peste Fritz”, anunță Alin Nica, președintele PNL Timiș

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat că Nicolae Robu ar urma să fie din nou candidatul PNL pentru Primăria Timișoarei, în ciuda eșecului din 2020.

Alin Nica a declarat, potrivit Agerpres, că simte că Nicolae Robu „este mai smerit, a învăţat şi îşi asumă că eşecul din 2020”.

Desppre pierderea mandatului la ultimele alegeri locale, Nica a mai susținut că „s-a datorat în primul rând unei aparente aroganţe pe care a manifestat-o în raport cu cetăţenii, pe faptul că nu şi-a făcut campanie şi pentru că nu a mobilizat partidul”.

„L-am simţit determinat şi hotărât să scape Timişoara de această administraţie ineficientă şi să îşi termine proiectele. Vă asigur că domnul Robu este cu zeci de clase peste ce avem acum la Timişoara”, a mai afirmat șeful filialei PNL Timiș.

Alin Nica a mai susținut că desemnarea lui Nicolae Robu candidat pentru alegerile din 2024 este doar o formalitate, urmând să mai primească validarea în Biroul Politic Judeţean.

Orientarea filialei pentru susţinerea lui Nicolae Robu a fost explicată de Nica prin faptul că toate sondajele l-au indicat pe fostul edil cu cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Municipiului Timişoara în 2024, arătând că pentru partid primează ca interes recucerirea fotoliului de primar al reşedinţei de judeţ.

Alin Nica a afirmat anterior că fostul primar, Nicolae Robu, este considerat „candidat din oficiu”, după ce lăsase impresia că Robu este exclus de la o candidatură din partea PNL la alegerile locale din 2024.

Relația dintre cei doi a fost deteriorată după pierderea mandatului de către Nicolae Robu.

Sursa: https://adevarul.ro/

Alte subiecte :

UVT instalează machetele tactile în toate spațiile din sediul principal

UVT a lansat proiectul „MapSense - Navigating the World by Touch”, un proiect unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile toate...

„Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât și pe plan național și internațional“ opinează Dominic Fritz

Anul 2023 a reprezentat pentru Timișoara un an excepțional, care a depășit așteptările tuturor. „Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât...

Citește și :