Nicolae Robu, amendat pentru că a construit o bandă rutieră pe un teren care aparţine primăriei. Edilul acuză ISC de rea-voință

355

Primarul Nicolae Robu a declarat, marţi, că aşteaptă o nouă amendă, de această dată de la Inspectoratul de Stat în Construcţii Timişoara, pentru că municipalitatea a creat o nouă bandă de circulaţie în zona Punctelor Cardinale din Timişoara, intens traficată, pe un teren pe care-l administrează, dar despre care este acuzată că ar aparţine Consiliului Judeţean Timiş.

Nicolae Robu şi directorul Direcţiei Edilitare a Primăriei, Culiţă Chiş, au explicat într-o conferinţă de presă că administraţia judeţeană nu a ridicat pretenţii asupra respectivei fâşii de teren nefolosit, care potrivit legii „se află în administrarea domeniului public, adică al primăriei”, în schimb cei de la ISC Timişoara le-au pus în vedere că pentru lucrări de amenajări de drumuri este necesar acordul tuturor cetăţenilor care locuiesc pe strada respectivă.

Primarul Nicolae Robu a menţionat că intervenţia ISC Timişoara este un act de rea-voinţă, pentru a-l amenda din nou, totul fiind „o comandă politică”.

„Ce se întâmplă acum între instituţii ale statului, respectiv, între Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Primăria Municipiului Timişoara, este pur şi simplu o sfidare. E clar că au primit o comandă politică de undeva, nu ştiu cine a dat-o, nu pot face procese de intenţii, dar nici nu pot spune câte amenzi au fost date primăriei Timişoara. La fiecare lucrare, la tot ceea ce facem se caută nod în papură. (…) Acum, la Punctele Cardinale şi străzile adiacente am primit o mulţime de mulţumiri de la cetăţeni. Vede şi ISC că e modern ce s-a făcut acolo, dar au făcut deja proces verbal de constatare, premergător amenzii. Spun că s-a intrat pe domeniul CJ Timiş, pe o parcelă care e a lor. (…) Nu am primit de la CJ nicio reclamaţie în acest sens”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Nu Dle Primar, nu este rea intenție ce face ISC, dvs împreună cu Ciurariu Emilian si Gabriela Borcsi ati facut un grup organizat care își bate joc de orașul ăsta!!! Au răsărit blocuri intre case, vile personale pe terenurile statului, spatii verzi transformate în ansambluri de blocuri si multe altele… Oare „inconștiența”asta nu o să o plătiți niciodată? De rămas in istoria acestui oras, veți ramane ca un grup de infractori nenorociți!

LĂSAȚI UN MESAJ