Nevoie urgentă de sânge la Timișoara pentru ca o mamă să rămână în viață până la întoarcerea fiicei sale din străinătate

1199

O femeie internată la Oncohelp Timișoara, care se află în stare gravă, are nevoie urgentă de sânge pentru a putea fi ținută în viață cel puțin până sâmbătă, atunci când fiica ei se întoarce din străinătate. Toți timișorenii cu suflet mare sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii de lângă Spitalul Județean din Timișoara pentru a dona sânge, astfel încât fiica să-și mai poată strânge măcar o dată în brațe mama grav bolnavă.

Iată apelul umanitar distribuit pe Facebook:

„Am o mare rugaminte. Am o prietenă internată la Oncohelp Timișoara…are nevoie urgent de sânge grupa A-2- să poată fi ținută în viață..până sâmbătă ..atunci se poate întoarce fiica ei din străinătate. .. tare mult ar vrea s-o mai găsească în viață 😭 VĂ MULȚUMESC! O cheamă Mihai Gheorghita.
Colegii ei din piața din Mehala… care aveți grupa A-2… va rog să mergeți să donați
!! A2 rh pozitiv sau orice grupă la centrul de donări spit. jud cu mențiunea ptr dna Mihai Gheorghita.”
Eu am donat recent, nu mai pot dona încă minim timp de o lună, dar, poate, printre voi, prietenii și cunoscuții mei, se află cineva care poate merge mâine să doneze sânge. Multumesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ