Nevoie de sânge pentru viața unui tată. Bărbatul e internat în spital împreună cu soția și cei doi copii

1300

Una dintre cele patru victime care au supravieţuit accidentului produs joia trecută la Tileagd, soldat cu moartea şoferului de BMW care l-a provocat, are nevoie de sânge grupa 0 RH negativ, după cum a anunţat Centrul de transfuzii sanguine Oradea.

Este vorba despre Florian Cornel Albuţ, un orădean de 50 de ani, rănit grav în urma accidentului, care a suferit deja mai multe intervenţii chirurgicale. Soţia şi cei doi copii ai acestuia sunt internaţi de asemenea în spital, după ce cu toţii s-au aflat în dubiţa în care a intrat frontal şoferul de BMW.

De asemenea, unul dintre copiii familiei a fost transferat, vineri, la Spitalul Municipal Gavril Curteanu, iar cel de-al doilea se află internat în continuare la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean.

Faptul că tatăl copiilor are nevoie de sânge a fost anunţat duminică seară pe pagina de Facebook „Fii erou alături de noi”, administrat de Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea.

„Este nevoie de sânge grupa 0 Rh negativ donat pentru Albuţ Florian Cornel, internat pe secţia de terapie Intensivă la Spitalul Judeţean Oradea. Nume doctor Drăghicioiu Horia. Programul Centrului de transfuzie din Oradea este de luni până vineri, între orele 7:30-11:30”, se precizează în anunţ.

Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ