Nepalezi intrați legal în țară, reținuți după ce au încercat să ajungă ilegal în Serbia

22

Trei nepalezi au fost reținuți de polițiștii de frontieră de la Moravița după ce au încercat să treacă granița ilegal în Serbia. Aceștia mergeau pe jos și au fost văzuți pe câmp foarte aproape de linia de frontier.ă.

”În data de 24.09.2019, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, județul Timiş, în timp ce executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat, au depistat, la aproximativ 500 m de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre România spre Serbia. Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări”, aflăm de la Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt trei bărbaţi din Nepal, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, care au venit în România în baza documentelor personale valabile. Tinerii au declarat că au încercat să treacă frontiera din România în Serbia, pe jos, prin zona de vegetație din apropierea frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ