Nedreptățită de arbitraj, Politehnica pierde la București

120

Poli a pierdut la limită duelul cu CSM București, 19-20 (12-10), însă a acuzat erorile de arbitraj ce au privat-o de obținerea unui rezultat pozitiv pe terenul vicecampioanei.

Handbaliștii timișoreni se întorc din capitală fără niciun punct. Trupa condusă de Pero Milosevic a fost învinsă de CSM Bucureşti într-un joc influențat de brigada de arbitri alcătuită din clujenii Barbu-Badiu. Concret oficialii lui Poli au solicitat acordarea unei aruncări de la 7 metri în ultimele secunde la un fault asupra lui Simovic.

”Nu mai ştiu ce să spun despre noile reguli din arbitraj şi nu mai ştiu cum să le interpretez, pentru că o dată se dă roşu cu 7 metri, iar noi primim 9 metri pentru agăţarea lui Simovic din final. Din punctul meu de vedere, la ultima fază, echipa adversă trebuia clar sancţionată cu aruncare de la 7 metri şi cartonaş roşu pentru cel care a faultat la pătrunderea jucătorului nostru. Dacă dădeam gol sau nu, e o altă discuţie, dar cred că trebuia să primim ceea ce prevedea regulamentul. Implicit decizia arbitrilor a influenţat într-o anumită măsură rezultatul final”, a tunat la final managerul sportiv al Politehnicii, Dan Dumitru.

Până la faza incriminată, Poli a făcut un joc bun contra vicecampioanei. Studenții au și condus o bună parte a întâlnirii, dar greşelile ofensive din finalul partidei și cele doar 7 goluri marcate în repriza secundă au readus-o pe CSM București la conducere. „Am avut meciul în mână, am avut acel 7 metri la scorul 17-15 pentru noi, dar am ratat. Pe acest fond al ratărilor noastre ne-au egalat şi chiar ne-au învins pe final de meci”, se plângeau oficialii Politehnicii.

Politehnica: Marjanovic 4 goluri, Simovic 4 goluri, Fenici 4 goluri, Milosevic 4 goluri, Lazarov 3 goluri.

Pentru alb-violeți urmează marți o nouă deplasare, la Odorhei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ