Nebunia continuă în Europa. Atentat la Munchen. Mulți morți și răniți! VIDEO

14335

Mai mulți oameni au murit în urma unui incident armat produs vineri seară, 22 iulie, într-un centru comercial din Munchen, capitala landului Bavaria din sud-estul Germaniei.

Într-un mall din Munchen a avut loc un atentat. Martorii spun că atentatul a fost produs de trei persoane, înarmate cu carabine. Identitatea acestora nu a fost identificată încă. Autoritățile germane au declarat că autorii atacului sunt în libertate. Cercetările continuă în Germania, iar autoritățile sunt în plină desfășurare. O operațiune de amploare urmează a fi demarată. În urma tragediei 6 oameni au murit, iar poliția suspectează un atac terorist. Atacatorul a deschis focul în interiorul unui magazin de parfumuri și a fost ucis de către forțele de ordin.
Trupele speciale au înconjurat zona mall-ului, iar elicopterele supraveghează cu atenție aria unde a avut loc atacul. Focurile de armă au blocat liniile de metrou, iar gara centrală din oraș a fost evacuată.
Cancelarul Angela Markel a convocat o ședință de urgență în Germania. Autoritățile sunt în permanentă alertă și au sfătuit cetățenii să nu părăsească domiciliul. Totodată oamenii sunt sfătuiți să nu distribuie imagini video pentru siguranța lor. O altă indicație dată germanilor este să urmărească știrile, televiziunea și radioul.
Sursa: Digi24

# Pentru acordarea asistenței consulare și preluarea operativă a solicitărilor cetățenilor români sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al României la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate — CCSCRS și preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcționează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe) și telefonul de urgență al oficiului consular +49 1602087789.

LĂSAȚI UN MESAJ