Musulmanii au venit de Paști în România!

392

Mini vacanţa de Paşti nu i-a oprit pe migranţi să forţeze granițele ţării nostre. Poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin au avut o noapte grea şi au reuşit să îi prindă pe cei care doreau să intre ilegal în România.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au declanşat mai multe acţiuni specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma cărora au depistat, pe direcţia localităţilor de frontieră Ciortea și Mercina, două grupuri formate din 18 cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

„Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni irakieni (15), pakistanezi (2) si un libanez, dintre care 9 bărbaţi, 4 femei și 5 minori, adulții având vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, iar minorii între 7 luni și 16 ani. Persoanele în cauză au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei”, sunt datele de la Poliţia de Frontieră.

Un alt grup de migranţi a fost prins de poliţiştii de frontieră din Socol, în apropierea localităţii de frontieră Lescovița. Este vorba de trei bărbați, cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia fiind preluați şi transportaţi la sediul instituţiei pentru cercetări.

Transfugii provin din Libia, Irak, Pakistan şi Afganistan.

LĂSAȚI UN MESAJ