Muncitori din Vietnam sau din Sri Lanka, posibilă soluție pe piața muncii din vestul țării Foto-Video

143

Economia României nu mai este una de tip închis, când toate mișcările erau subordonate doar politicii unui singur partid conducător ce le știa pe toate. Cu toate cele bune, dar și mai puțin bune, ne-am aliniat oarecum cu mișcarea mărfurilor, dar și a forței de muncă pe o piață planetară.

România se află în postura de a avea dincolo de granițe o populație activă de 3,5 sau chiar 4 milioane de muncitori. Iar fenomenul va continua și mai asiduu dacă luăm în considerare că și economia Elveției se va deschide de la 1 aprilie pentru lucrătorii români. Pentru a compensa oarecum această mișcare de muncitori se apelează la cei din exterior. Mai ales din spațiul sud-asiatic. De aici se pot recruta muncitori în general bine calificați care în marea majoritate sunt și vorbitori de o limbă de circulație.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă și anul acesta preocupările referitoare la găsirea de soluții viabile la criza acută de personal calificat cu care se confruntă piaţa muncii din județul Timiș.

Încă din 2016, CCIAT a organizat o serie de evenimente destinate atragerii în județ de forță de muncă din alte zone ale României, inclusiv din țări non-UE.

În acest context, a avut loc azi, luni, la sediul CCIAT din piața Victoriei un eveniment de prezentare a serviciilor firmei de recrutare de forţă de muncă din Asia de Sud-Est WORLD WIDE WORK COMPANY.

World Wide Work Company este o firmă specializată în recrutarea de forţă de muncă din Asia de Sud-Est care oferă soluții noi și complete privind importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka.

World Wide Work Company poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care:
-construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrător în construcţii);
-hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospătar, personal curăţenie, menajeră, asistent medical, bucătar, cameristă);
-servicii (paznic, cosmetician, bonă, bucătar, şofer, mecanic); -industrie / comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat).

Mihai Tararache din partea firmei recrutoare a prezentat avantajele apelării la astfel de muncitori și serviciile pe care le oferă agenților economici interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ