30.1 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Muia Marcel, candidatul PSD la Primăria Chevereșu Mare: Vom lucra împreună pentru a dezvolta comunitatea noastră!

Domnule Muia, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Chevereșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Chevereșu Mare deoarece am convingerea că pot duce la îndeplinire toate obiectivele pe care mi le-am propus, asigurând un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri. În toți acești ani am fost aproape de oameni și am luptat pentru a le asigura bunăstarea și confortul pe care îl merită. Vom lucra împreună pentru a dezvolta comunitatea noastră!

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Programul include proiecte pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre. Prin acest program, ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în diverse domenii esențiale ale vieții noastre cotidiene cum ar fi Programul „Masă Sănătoasă în Școli”- programul de alimentație sănătoasă în școlile din comuna noastră funcționează de doi ani, având ca scop asigurarea accesului tuturor copiilor la mese nutritive și echilibrate, esențiale pentru dezvoltarea lor armonioasă, reabilitarea Școlilor din Chevereșu Mare și Dragșina- școlile din Chevereșu Mare și Dragșina vor fi reabilitate pentru a oferi un mediu educațional modern și sigur pentru toți elevii, am construit un teren de sport modern cu suprafață din tartan la școala din Chevereșu Mare. Este în licitație de construcție un teren de sport modern, echipat corespunzător, prin intermediul C.N.I., pentru a promova activitatea fizică și sănătatea în rândul tinerilor, prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar am dotat școlile cu cabinete de informatică performante, oferind elevilor acces la tehnologie de ultimă generație, am construit scena din Chevereșu Mare și vom reabilita Căminul Cultural din Vucova și Dragșina, transformându-le în centre de cultură și divertisment pentru întreaga comunitate. Proiectul de asfaltare a străzilor din Vucova și Dragșina este depus la C.N.I. și va aduce îmbunătățiri semnificative infrastructurii rutiere locale, proiectul de canalizare în Chevereșu Mare și Dragșina a fost deja început, iar pentru Vucova, proiectul este depus pentru finanțare la C.N.I. și Ministerul Mediului. Ne asigurăm că infrastructura sanitară va fi modernizată și funcțională, au început lucrarile la unitatea sanitară, oferind astfel acces mai facil la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii comunei, lucrările pentru construirea unui centru de zi pentru copiii cu dizabilități sunt deja demarate, urmărind să oferim suport și îngrijire specializată celor care au nevoie. Pentru comunitățile din Dragșina și Vucova, locațiile pentru noile capele au fost stabilite, iar lucrările urmează să fie executate în scurt timp. Am construit la Cheveres capela și zilele următoare va începe construcția în Dragșina iar apoi în Vucova. Aceste proiecte reflectă angajamentul nostru ferm de a îmbunătăți calitatea vieții în comuna Chevereșu Mare.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Între primării și Consiliul Județean Timiș colaborarea este obligatorie, pentru că de sprijinul CJT Timiș depinde dezvoltarea comunităților. Eu îl cunosc foarte bine pe președintele Simonis, știu modul dânsului de lucru și sunt convins că vom lucra foarte bine împreună și că, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele comunei Cheverșu Mare.

 

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

– Executat de Societatea SC Andyma Image SRL

– CUI mandatar financiar coordonator 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Drumuri și Poduri Banat, în avans cu lucrările

Cu câteva zile înainte de termenul stabilit prin contract, Compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a finalizat în această perioadă lucrările de frezare și...

Avertizare de caniculă în Banat astăzi și mâine

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări Cod galben şi o alertă Cod portocaliu de caniculă. Marți intră în vigoare primul Cod galben de...

Întrerupere apă caldă

Citește și :