Momente de bucurie pentru doamnele de la centrul din Calea Sever Bocu

128

Cu prilejul zilei în care toți ar trebui să ne gândim măcar o clipă la doamnele din viața noastră, unii o fac și pentu cei ce nu primesc prea des atenția cuvenită. De 8 martie, de la ora 11, la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Calea Sever Bocu nr. 44A, se va desfăşura un dublu eveniment: Aniversarea bunicilor născuţi în primul semestru al anului şi Ziua de 8 Martie – Ziua Femeii. La eveniment sunt invitaţi colaboratori ai Serviciului şi oficialităţi ale municipiului Timişoara.

Rezidenţii Centrului de zi „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril” din cadrul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoaneler Vârstnice au pregătit un program artistic de cântece şi poezii, iar împreună cu invitaţii se vor bucura de surprizele pregătite cu ocazia acestui eveniment.
Ca și în alți ani, va fi un moment de bucurie și de destindere într-un cadru deloc rigid. Se va glumi, se vor schimba cadouri sau pur și simplu se stă la un pahar de vorbă pe îndelete. Grijile cotidiene azi trec în plan secund.

Tot cu acest prilej, ce ar trebui să devină cât mai des, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Timișoara, cu o zi în avans, a avut loc la aniversarea primăverii și a zilei de 8 Marti. A avut loc un mic program artistic susținut de mini-solista de muzică populară Paula Maria Găină, acompaniată de profesorul Cătălin Gîță și grupul artistic al Penitenciarului Timișoara.

Șefa instituției, Iolanda Elena Răducan, va încerca să organizeze astfel de evenimente mai des, nu doar la sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ