22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Moartea teribilă a unei studente de 22 de ani. Cum a fost găsită pe pârtia de schi

Tânăra studentă a fost găsită cu un colier de plastic în jurul gâtului. Momentan nu se ştie dacă este vorba despre o crimă sau despre o sinucidere.

O descoperire macabră a fost făcută vineri, 8 ianuarie, la Iaşi. În pădurea de la Ţicău, mun. Iaşi, în apropierea pârtiei de schi din Copou a fost găsit cadavrul unei fete. Potrivit primelor informaţii, este vorba depre o tânără studentă în vârstă de 22 de ani.

Fata a fost găsită cu un colier de plastic în jurul gâtului, potrivit bzi.ro. Un echipaj medical, prezent la faţa locului, a constatat decesul.
„Astazi (n.red. -vineri, 8 ianuarie), în jurul orei 15.30, poliţiştii Sectiei 2 Politie Iaşi au fost sesizaţi prin aple la 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoştea şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabiirea cauzei decesului. Părinţii tinerei au sesizat dispariţia fetei vineri, 8 ianuarie, în jurul orei 15.00”, transmit reprezentanţii I.P.J. Iaşi.
Presa locală notează că fata era studentă la Medicină şi, aseară, le-a spus apropiaţilor că pleacă să tragă la xerox nişte cursuri pentru facultate, dar nu s-a mai întors.
Mai mulţi prieteni de-ai ei au ajuns la pârtie pentru a o vedea. Aseară ar fi fost văzută ultima dată.
Sursa: m.adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :