14.6 C
Timișoara
miercuri 29 mai 2024

Mişcări în… Mișcarea Populară Timiş: secretarul general al Organizației Județene, revocat din funcţie

Mișcarea Populară Timiş, prin vocea preşedintelui av. Roxana Iliescu, a anunţat miercuri seara revocarea din funcţie a lui Caiță Panici, secretar general al Organizației Județene!

comunicat PMP 2„Având în vedere faptul că în data de 27 ianuarie 2016, d-l Caiță Panici în calitate de Secretar General al Organizației Judetene a Mișcării Populare Timiș a convocat în mod nestatutar o sedintă extraordinară în urm căreia si-a asumat fără drept o pozitie oficială a Organizației Județene Timiș, vă aducem la cunostiintă (!) că nu a avut loc o ședința statutară a Consiliului Executiv Judetean în care să se analizeze validarea sau invalidarea adeziunii la Miscarea Populară a domnului Cândea Iosif Dorin și în consecință orice decizie este nestatutară”, a precizat av. Roxana Iliescu într-un comunicat transmis Agerpres.

Președintele Mișcării Populare Timiș consideră că „printr-o astfel de ieșire în afara prevederilor Statutului și în afara prerogativelor funcției pe care o deține, Caiță Panici a urmărit, contrar obligațiilor asumate, realizarea unor obiective personale și nu realizarea obiectivelor Mișcării Populare”.

Şedinţa cu pricina a fost convocată când şefa organizaţiei era la București, la ședința Consiliului Executiv Naţional. Dealtfel, acest for al partidului a aprobat decizia care-l vizează pe Caiță Panici, încheie av. Roxana Iliescu.

Foto: Facebook Caiță Panici https://www.facebook.com/profile.php?id=100008509326106&fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :