15.1 C
Timișoara
marți 21 mai 2024

Mirel Dragomir, studentul la Teologie care și-a ucis iubita cu 30 de lovituri de cuțit, a cerut să fie cercetat în libertate

Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o, cu zeci de lovituri de cuțit pe studenta la Medicină, a cerut să fie eliberat din arest preventiv. În cererea sa acesta a invocat că nu avea discernământ în momentul faptei. Prin intermediul unei expertize psihiatrice a fost stabilit că acesta avea discernământ. Prin urmare, cererea sa a fost refuzată de Magistrații Tribunalului Timiș. Băiatul va sta în arest preventiv încă 30 de zile.

În luna martie a acestui an, o studentă la medicină a fost înjunghiată. Pe trupul tinerei au fost găsite peste 27 de lovituri de cuțit în gât, dar și alte trei lovituri cuțit în abdomen. Ba mai mult, înainte să părăsească locul crimei, băiatul i-a înfășurat părul în jurul gâtului pentru a-i acoperi loviturile de cuțit, scrie ProTv.

Acesta și-a ieșit din minți pentru că fata i-a spus că se desparte de el. A plecat până la bucătărie, a apucat două cuțite și a început să o lovească pe fată. Acesta își amintește că a lovit-o cu cuțitul de vreo 5-6 ori, conform Adevărul.

Crima s-a întâmplat în apartamentul în care fata locuia cu chirie, alături de alte două colege, care nu erau în apartament în acel moment. Proprietara locuinței era chiar mama tânărului.

Fata, în vârstă de 21 de ani, studia Medicina. Tânărul este student la Medicină dar și la Teologie.

Surse:

https://adevarul.ro/

https://www.protv.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :