Minori crescuți în condiții impropii, în Timișoara

46

Mai mulți minori au ajuns la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș după ce autoritățile au descoperit că aceștia erau crescuți în adăposturi improvizate și în condiții improprii.

Polițiștii locali au descoperit situația. Aveau informații că pe un teren de la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu bulevardul Sudului mai multe persoane și-au improvizat colibe și că alături de adulți tăiau și copii, în condiții greu de imaginat.

„În urma acțiunii desfășurate au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale pentru a fi identificate și introduce în baza de date un număr de 13 persoane, din care patru minori, unul de 17 ani, iar ceilalți trei de 2, 4 și 9 ani. Minorii, împreună cu mamele au fost predați Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, celelalte persoane fiind transportate la adăpostul de pe str. Învățătorului”, aflăm de la Poliția Locală.

Zona va fi igienizată și colibele demolate, săptămâna viitoare.

Polițiștii locali au identificat și luat măsurile legate anul trecut în cazul a 90 de adăposturi improvizate depistate în cadrul patrulărilor sau sesizate de cetățeni pe raza municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ