11.2 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Minoră bătută în stradă! Lumea striga să-i dea mai tare

O fată de 15 ani a fost bătută de mai multe fete, în Craiova. Deşi bătaia a avut loc în văzul tuturor, nimeni nu s-a sinchisit să intervină. O doamnă a văzut totul, a ajutat-o pe tânără după ce fata a reuşit să fugă şi a stat cu ea să o liniştească.

La plecarea fetei, femeia a observat că rămăsese cu părul fetei în mână, constatând abia atunci cât de rău fusese agresată minora. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizati de o fată de 15 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unui centru comercial din centrul Craiovei, a fost agresata de mai multe fete.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră în varsta de 12 ani, din Segarcea, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu persoana vătămată, ar fi pornit altercaţia, în urma căreia tânăra de 15 ani a fost agresată fizic. Minora de 12 ani ar fi fost însoţită de mai multe prietene de vârste apropiate cu ea”, informează IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

„Nu fiţi indiferenţi!” – apelul femeii care a stat cu fata
„Scena pe care am povestit-o s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în centrul orașului. Nimeni nu a intervenit. Nimeni nu a încercat să vadă despre ce este vorba. Fiți implicați și solidari în lupta împotriva bullyingului. Nu ignorați astfel de scene deoarece prin asta vă faceți și voi vinovați! Astăzi am asistat la ceva barbabric, inuman, oribil. Am ajuns acasă și primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost să îmi pun gândurile în ordine pentru a putea împărtăși episodul de sălbăticiune la care am fost martoră”, povesteşte femeia.
Sursa: observator.tv

Alte subiecte :

Underground 2™, Orașul care nu se vede – o (re)lansare de carte cu momente vii ale istoriei bănățene mai puțin cunoscute | FOTO-VIDEO

Vineri, 23 Februarie, la sediul filialei din Timișoara al Uniunii Scriitorilor Români a fost (re)lansat Underground 2™, Orașul care nu se vede, cel de-al...

Un nou palat istoric al Timișoarei a fost renovat și arată splendid acum

Una dintre clădirile de referință ale Timișoarei, Palatul Ciobanu, este prima care a îmbrățișat tema țăranului român, dar și ultima care a fost ridicată...

Citește și :