22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Minor de 15 ani a luat prin violenţă telefonul mobil de la un taximetrist. Altul, de 16 ani, a furat un motor electric…

Poliţiştii au identificat un tânăr de 15 ani, bănuit că ar fi deposedat, prin violenţă, un şofer de taxi de telefonul mobil.

La data de 17 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou – Post Poliţie Sânmihaiu Român au identificat un tânăr de 15 ani bănuit de comiterea unei tâlhării, pe raza localităţii Utvin.
În fapt, în seara zilei de 15 mai a.c., bănuitul, aflându-se într-un taxi,  ar fi deposedat, prin violenţă, conducătorul auto de un telefon mobil, pe care ulterior l-ar fi valorificat.
Prejudiciul cauzat este estimat la 3500 de lei, poliţiştii efectuând cercetări în vederea recuperării bunului sustras.

Poliţiştii din Belinţ au identificat un minor de 16 ani, bănuit de furtul unui motor electric din anexa unui imobil situat pe raza localităţii Bara.

La data de 17 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ – Post de Poliţie Bara au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit de furtul unui motor electric de pe raza localităţii Bara.
În fapt, în perioada 28 aprilie–16 mai a.c., tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în anexa unui imobil, iar din interior ar fi sustras un motor electric.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunul fiind restituit păgubitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :