9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Minivacanță cu accidente pe trecerile de pietoni la Reșița

Minivacanța care s-a încheiat nu a fost lipsită de incidente rutiere la Reșița. Un bătrân de 82 de ani și o femeie de 49 au fost loviți de mașini chiar pe trecerile de pietoni, suferind răni grave.

Bărbatul de 82 de ani se afla în traversarea regulamentară a străzii pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii din Reșița, chiar în prima zi a acestei minivacanțe. O mașină condusă de un reșițean în vârstă de 40 de ani se deplasa dinspre Câlnic spre Centrul Civic și pe banda a doua a sensului de mers l-a lovit grav cu partea din față a autoturismului pe bătrânul din Lăpușnicel.

Cealaltă vicitmă, o femeie de 49 de ani din Armeniș. traversa regulamentar strada la culoarea verde a semaforului electric, ieri, 2 decembrie, în jurul orei 17.45. La intersecția bulevardelor Muncii cu Republicii, la efectuarea virajului spre dreapta, un șofer în vârstă de 55 de ani, din Reșița, a acroșat-o pe femeie cu partea stângă-față a autoturismului, rânind-o grav.

Ambele persoane rănite în aceste zile au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii municipiului Reșița continuă cercetările în cele două cazuri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

În contextul vremii nefavorabile, polițiștii recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa proprie, cât şi pentru a celorlalţi participanţi la trafic, sfătuindu-i să circule în localităţi, dar şi în afara acestora cu o viteză care să permită oprirea mijloacelor de deplasare în siguranţă, deoarece distanţa de frânare în astfel de condiţii este mult mai mare.

 

 

 

 

 

 

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Citește și :