Ministrul transporturilor, huiduit pe autostradă

171

Huiduieli pentru ministrul Transporturilor şi pentru şefii Companiei de Drumuri, în timpul unei vizite pe şantierul podului de la kilometrul 36 de pe Autostrada București-Pitești. Supăraţi că stau cu orele în coloane kilometrice, din cauză că reparaţiile decurg foarte lent, şoferii au claxonat îndelung şi le-au adresat vorbe grele oficialilor.

Răzvan Cuc pare să fi receptat mesajul – a cerut ca lucrarea să fie gata în cel mult 30 de zile, cu două luni mai devreme decât termenul prevăzut în contract. Duminică, la ora 13:00, când ministrul Transporturilor a venit să vadă stadiul lucrărilor la podul de peste râul Argeș, niciun muncitor nu era pe şantier. Asta deşi traficul în zonă a fost restricționat pe o singură bandă de mers, iar coloana de mașini care aștepta să treacă peste pod se întindea pe câțiva kilometri.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: „Deci, e din noiembrie semnat contractul, da? S-a început decopertarea în aprilie. Deci, nu se poate așa ceva. Deci, aveți 24 de ore, ca să vă spun foarte exact, ca să stabiliți soluții aicea și după aceea domnul Dinu vă mutați aici pe șantier. În 30 de zile vreau să văd lucrarea terminată!”

sursa: digi24.ro VIDEO, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ