Ministrul Sănătății, scos din sărite de subalterni. Urmează decapitări în masă: ”Trebuie să începem de sus”

364

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat schimbări majore în sistemul de Sănătate, motivul principal fiind inerția de care s-a lovit în perioada de pandemie.

După ce lucrurile se vor mai liniști, ministrul Sănătății a spus că va face curățenie în instituția pe care o conduce, supărat fiind că lucrurile se mișcă foarte greu atunci când sunt probleme de rezolvat.

”Când va veni organigrama se va vedea cine vine și cine pleacă. Pentru mine, Ministerul Sănătății este o prioritate, 10-20% din angajații Ministerul Sănătății dacă trag în direcție bună. La nivel de direcții -, am văzut asta în mandatul de două luni. Dacă vrei sa dai un ordin, să auzi mereu că nu se poate- lucrurile nu pot rămâne așa. Cei foarte bine fixați sunt și cei care răscolesc sau deturnează aceste proceduri.

Facem evaluarea fiecărei persoane din acest moment și vom avea și o concluzie”, a declarat Nelu Tătaru, precizând că are un sprijin direct de la premier și Președintele Iohannis pentru curățarea sistemului: ”Trebuie să începem de sus”.
Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ