Ministrul Sănătății confirmă problemele cu care se confruntă și spitalele din Banat!

248

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, atrage atenția cu privire la corupția din sistemul medical, care nu este chiar atat de subfinanțat pe cât se crede. Sistemul medical este de haotic, corupt și lipsit de mecanismele de control care să asigure siguranța pacienților și a medicilor, concluzioneaza Vlad Voiculescu, într-o postare pe pagina sa de socializare, citat de hotweek.ro.

Vlad Voiculescu precizează că diferența în sistemul de sănătate nu o va face un partid sau altul, „diferența o vor face medicii onești care știu în ce fel de sistem vor să lucreze și sunt dispuși să lupte pentru asta”. „Bulgărele a pornit, nu va putea fi oprit atât de ușor. Nu există însă garanții. Sistemul de sănătate și această țară ne aparține tuturor. Fiecare dintre noi poate schimba lucrurile în bine”, mai spune ministrul Sănătății.

Vlad Voiculescu subliniază și că medicii tineri nu pleacă doar din cauza plății, ci pentru că au de ales între a pleca și a face compromisuri în țară, uneori care le pot anula chiar și satisfacțiile meseriei nobile pe care au ales-o.

Sursa: hotweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ