Ministerul Educației organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de inspectori școlari adjuncți în Timiș

255

53 de posturi de inspectori școlari adjuncți din întreaga țară sunt scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Printre acestea se numără și două din județul Timiș. Este vorba despre posturile ocupate prin delegație de inspectorii școlari generali adjuncți Francisc Halasz și Aurelian Sima.

Cei doi au participat, în primăvara anului trecut, la concursul pentru ocuparea acestor funcții, dar s-au retras din examen pentru că li s-au părut subiectele prea grele.

Ministerul Educației anunță că, în acest an, concursul va fi organizat în perioada 19 mai – 10 iunie. Dosarele de înscriere pot fi depuse în intervalul 20 aprilie – 4 mai, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș.

În condiţiile în care, după finalizarea concursului, rămân vacante funcţii de inspector şcolar general, de inspector şcolar general adjunct şi de director al casei corpului didactic, nu pot ocupa aceste funcţii, prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, persoanele care până la organizarea concursului au ocupat funcţii de conducere în inspectoratele şcolare sau în casele corpului didactic şi nu au participat la concurs şi persoanele care s-au prezentat la concurs, dar nu l-au promovat”, avertizează Ministerul Educației.

 

1 COMENTARIU

  1. Aha MARII INSPECTORI au fugit in timpul concursului pentru ca aveau emotii?! Nu, ci doar ca erau tufe de Venetia si nu doreau ca presa si colegii sa ajunga sa rada de ei ca ar fi luat note de 2 sau 3. Indivizi din astia conduc mii de oameni, organizeaza concursuri si fac reforma invatamantului! Vax calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ