Militari americani au distrus cu blindatele culturi agricole în Ialomița VIDEO

118

Militari americani, participanți la exercițiul Exercițiul Multinațional Saber Guardian 19, au distrus mai multe culturi agricole în județul Ialomița, după ce au traversat zona cu blindate.

Incidentul s-a produs, joi, în jurul orei 14.00, și este cercetat de o comisie formată din reprezentanți ai M.Ap.N și armatei SUA.

Potrivit informațiilor, pe timpul desfășurării unor activități de instruire din cadrul Exercițiului Multinațional Saber Guardian 19, militari ai Armatei SUA, care se deplasau în condiții meteo nefavorabile, au traversat, din eroare, cu tehnica de luptă blindată din dotare o zonă agricolă, rezultând distrugerea unor culturi. Zona în cauză nu era situată pe traseul de deplasare convenit cu autoritățile locale și cu agenții economici care au în proprietate terenuri în zonă.

Armata română a intrat cu vehiculele militare într-un câmp de grâu – part 2

Armata română a greșit coordonatele unui exercițiu militar NATO și a trimis vehiculele militare în câmpul cu grâu, în apropiere de Fetești – part 1 detalii aici: https://www.fntk.ro/u-l8m*sursa: B1 Tv

Publicată de Stiri Mondene pe Joi, 20 iunie 2019

Armata română a intrat cu vehiculele militare într-un câmp de grâu

Armata română a greșit coordonatele unui exercițiu militar NATO și a trimis vehiculele militare în câmpul cu grâu, în apropiere de Fetești – part 1 Detalii aici: https://www.fntk.ro/u-l8m*sursa: B1 Tv

Publicată de Stiri Mondene pe Joi, 20 iunie 2019

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ