Milionarul Dan Cămârzan a explicat anchetatorilor de ce și-a ucis bunica

237

Afaceristul milionar din Braşov care şi-a ucis bunica şi-a recunoscut fapta. Dan Cămârzan le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a comis atacul. Declaraţiile lui şochează. La fel şi transformarea milionarului. În zece ani, Cămârzan a ajuns dintr-un afacerist de succes, un personaj extrem de controversat. Zeci de oameni spun că sunt victimele lui. I-au oferit bani pentru case pe care nu le-a mai construit niciodată.

După o noapte petrecută în arest, milionarul Dan Cămârzan s-a întors la locul crimei. Acolo, în faţa anchetatorilor, a refăcut filmul zilei de marți. Afaceristul a explicat pas cu pas cum a ajuns să îşi ucidă bunica în vârstă de 93 de ani.

Cămârzan a recunoscut că a ucis într-un acces de furie. Dar nu îşi poate explica gestul. Continuă să transmită aceleaşi mesaje abstracte pe care le susţinea şi pe reţelele de socializare.

După ce s-a întors în ţară, Cămârzan a devenit de nerecunoscut, spun apropiaţii. A slăbit spectaculos, iar pe internet se autointitula Dumnezeu şi mărturisea că este consumator de droguri. Afacerile lui imobiliare au început să dispară una după alta. Ultimul lui proiect a intrat în insolvenţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ