20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Mihai Fifor: ”Congresul PSD a demonstrat spiritul profund democratic şi european al celui mai important partid politic din România”

Senatorul social-democrat Mihai Fifor a menţionat, duminică, pe pagina sa de socializare, referitor la congresul extraordinar al PSD, că acesta a demonstrat „forţa, maturitatea politică, unitatea, spiritul profund democratic şi european al celui mai important partid politic din România”.

„Am avut ieri onoarea de a fi ales vicepreşedinte pentru Regiunea Vest, alături de colega şi prietena mea, doamna deputat Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni.Vreau să mulţumesc preşedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată încă o dată şi pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a face parte din aceasta minunată echipă pe care o conduce”, a postat Mihai Fifor pe Facebook.

Totodată, el le-a mulţumit colegilor săi pentru votul de încredere pe care i l-au acordat.

„Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc colegilor mei de la Arad, în special domnului deputat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, pentru susţinere şi încredere. Nu e puţin lucru să ai şansa să faci parte dintr-o familie cum este PSD Arad şi pentru asta sunt recunoscător. (…) Avem obiective mari de atins împreună şi trebuie să luptăm în continuare pentru arădeni, oriunde s-ar afla ei”, a afirmat Mihai Fifor, vicepreşedinte PSD pentru Regiunea Vest.

1 COMENTARIU

  1. ….. ” spirit profund democratic” , cica ! Sa-i intrebam pe Andronache , Banicioiu si Codrin cum sta treaba cu acest spirit care bantuie ca o stafie prin PSD ! Noroc ca ilustrul senator ne lamureste cum sta treaba la final cand aduce multumiri „preaiubitului sef de partid ” pt. increderea acordata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :