Miere, prăjituri, ceaiuri şi cristale, în paşi de dans, la Iulius Mall

190

Weekend plin la Iulius Mall, unde Târgul Bio reuneşte zeci de expozanţi ce-şi prezintă produsele naturale şi ecologice, în timp ce micii dansatori de la Mini-Reflex vor prezenta publicului… ce au făcut în ultimii cinci ani.

Miere cu diverse arome și alte produse apicole, prăjituri făcute în casă, alimente bio, ceaiuri și tincturi medicinale, suplimente alimentare, cosmetice naturale, cristale și minerale, obiecte din hârtie reciclată și multe alte produse le stau la dispoziție celor dornici să beneficieze de oferta Târgului Bio de la Iulius Mall. Organizat la parterul mall-ului, în perioada 18 – 20 martie 2016, târgul va reuni aproape 40 de expozanți dintre cei mai renumiți producători și distribuitori de produse naturale și ecologice.

Sâmbătă, 19 martie, trupa de dans din cadrul Clubului Sportiv Mini-Mini Reflex din Timișoara va susține un spectacol, prin care membrii săi vor prezenta publicului experiența echipei de-a lungul celor 5 ani de existență. Stilul abordat va fi jazz-ul. Trupa de dans este formată din 70 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Spectacolul de dans se desfășoară cu începere de la ora 12.00, la etajul Iulius Mall Timșoara, în zona Intersport.

LĂSAȚI UN MESAJ