24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Miercuri încep negocierile în Alianța Dreapta Unită pentru candidatul la președinția CJ Timiș

Miercuri încep negocierile în Alianța Dreapta Unită pentru candidatul la președinția CJ Timiș

Reprezentanții USR, Forța Dreptei și PMP vor începe mâine la ora 14.00, la sediul Societății Timișoara, din strada Strada Johann Wolfgang von Goethe 2, negocierile pentru desemnarea candidatului Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean TImiș și asupra proiectului comun pentru transformarea Timișoarei și Timișului în principalul pol de dezvoltare al României.

La negocieri vor participa Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele USR Timiș, Alin Nica, președintele Consiliului Județean, desemnat candidat pentru un nou mandat de către Forța Dreptei și Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș.

Cele trei partide vor purta discuțiile la sediul Societății Timișoara în mod simbolic pentru lupta pe care o poartă împotriva capturării de către PSD, cu ajutorul PNL, a tuturor funcțiilor în stat: primării, consilii județean, parlament, președinție.

„Timișoara e un oraș de dreapta și un oraș contestatar. Timișoara refuză organic naționalismul. Nu poți schimba ADN-ul unui oraș în campanie electorală, oricât ai lega cu funde colorate un mesaj. Amintirea imaginilor lui Iliescu si Vadim e încă prezentă și te îndepartează de compromis. E destul de simplu”, a declarat Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :