Miei vânduți direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Timișoara! Nereguli grave în piețe. Foto

326

Subprefectul Daniel-Cristian Franțescu a coordonat astăzi, începând cu ora 7,30, o acțiune ce a avut ca scop verificarea activității desfășurate în piețele din municipiul Timișoara. La acțiune au participat reprezentanți ai Inspectoratului de Poliției Județean Timiș, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmerie și Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Acțiunea a fost organizată pentru a se vedea dacă produsele comercializate în această perioadă respectă normele prevăzute de legislația în vigoare, inclusiv cele legate de igienă, astfel încât sănătatea cetățenilor să nu fie pusă în pericol.

Au fost constatate deficiențe majore, atât cu privire la expunerea mărfii spre vânzare, cât și cu privire la modul de depozitare. De exemplu, în Piața Badea Cârțan a fost depistat un comerciant care își stoca mieii pe bancheta din spate a unui autoturism. În acestă situație, marfa a fost confiscată, iar comerciantul și administratorul pieții vor fi sancționați

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ