14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Microbuz cu români, lovit în plin de un autocamion, în Spania. Un mort și 7 răniți

Un microbuz cu 8 români a fost lovit în plin de un camion, în Spania. Un mort, 7 răniţi, toţi români, în accidentul produs joi de dimineaţă.

O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite după coliziunea dintre un camion și o autoutilitară pe A-66, în apropiere de Villafranca de los Barros, în Spania. Accidentul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, joi.

Articolul continua dupa recomandari
Horoscop 2 ianuarie 2020. Momente unice în cuplu și un sentiment apăsător

După cum a confirmat Serviciul de Sănătate din Extremadura, cinci dintre răniți au un prognostic „mai puțin grav” și trei un prognostic ușor. Atât bărbatul care a murit cât şi răniţii sunt români şi au vârste între 17 şi 39 de ani.

Microbuzul în care călătoreau era oprit pe marginea drumului şi un camion l-a locit în plin, scrie hoy.es.

Patru dintre răniți sunt internați la spitalul din Mérida, doi în Tierra de Barros și doi în Zafra. Un al treilea vehicul a fost implicat și în accident, relatează Crucea Roșie Extremadura. Era un turism care circula chiar în spatele camionului, iar șoferul acestuia a fost nevătămat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întrerupere apă caldă și rece – miercuri, 29.05.2024 – lucrări Rețele Electrice Banat SA

Având în vedere notificarea transmisă de către Rețelele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 49, planificate...

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Citește și :