„Mica centură” a Timişoarei, închisă până în octombrie

256

Şoferii care circulă în judeţul Timiş şi doresc să folosească mica centură alternativă propusă de Consiliul Judeţean Timiş mai au de aşteptat. Vorbim despre drumul care leagă comunele Săcălaz şi Sânmihaiu Român, şosea care se află în plină modernizare.

Lucrările se prelungesc până în octombrie, de vină, spun reprezentanţii CJ Timiş, fiind vremea.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (ploile din perioada 19-20 septembrie și din 22 septembrie) în aria geografică Săcălaz-Sânmihaiu Român, care nu au permis executarea de lucrări, se prelungește închiderea circulației pe DJ 591 C Săcălaz-Sânmihaiu Român, sectorul km 0+000-5+500, până la data de 1 octombrie. Închiderea circulației este necesară pentru realizarea de lucrări la rampele podului și așternerea stratului de uzură, lucrări care nu pot fi executate în condiții de trafic, existând pericol de accidente”, transmite CJ Timiş.

Reamintim, porţiunea de 5 kilometri de drum urmează să fie legată de drumul Dudeştii Noi şi de Şag, astfel încât conducătorii auto care vin din vest şi doresc să ajungă în Calea Şagului, în Caraş-Severin sau în Serbia, să nu mai traverseze Timişoara.

Lucrările la tronsonul Săcălaz – Sânmihiu Român costă aproximativ 7 milioane de lei şi provin din bugetul judeţean.

vizita-grindeanu-3

LĂSAȚI UN MESAJ