6.2 C
Timișoara
marți 23 aprilie 2024

Mic dejun ca la mama acasă într-o localitate din Timiș

Comuna timișeană Margina va avea două Puncte gastronomice pentru turiști.

Inițiativa constituie o nouă oportunitate de promovare a localității, cunoscută deja pentru brandul „Mic dejun la Margina”, lansat în 2017.

Cele două Puncte gastronomice sunt locații de alimentație turistică de tip familial în care se prepară și se servește masa, cu resurse și preparate locale.

“Am obținut autorizațiile pentru Punctele gastromnce locale. Ni le doream de foarte mult timp. Două familii care au avut curaj să încerce ceva nou și care ne-au fost alături de la începutul proiectului <Mic dejun la Marginea>. La fel și noi, pe parcurs am prins tot mai mult curaj, nu am renunțat și am încercat de fiecare dată să aducem ceva nou grupurilor care ne-au vizitat. Ei vor fi deschiși pe tot parcursul anului, doar că își vor duce traiul de zi cu zi și vor merge la muncă. Vor sta acasă doar în momentul când vor avea cereri și dacă sunt cereri va fi zilnic, clar”, spune Damaris Sivu, ghid la Infocentrul Turistic.

Punctele gastronomice se află în două sate aparținătoare comunei, Margina și Coșteiu de Sus. În România sunt deschise peste 260 de astfel de locații. Doar patru sunt în județul Timiș.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Citește și :