Mesajul unui paznic de la un spital de urgență din vestul țării: „Refuz să lucrez la Urgențe, să văd, zilnic, indiferența cu care sunt tratații bolanvii”

1769

Un agent de pază de la Spitalul Județean de Urgență din Deva a scris un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook. Costel Sibișan spune că nu mai vrea să lucreze la Urgența spitalului, unde pacienții sunt tratați cu indiferență și bătaie de joc.

„Pentru Ministerul Sănătății și pentru toți locuitorii orașului Deva: refuz să mai lucrez în acest spital la Secția de Urgență, deoarece văd zilnic bătaia de joc și cum se tratează bolnavii cu indiferență de medici cum sunt Popa Tănase. Medici care dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la Urgență și care ne jignesc pe noi paznicii că-i deranjează pacienții și că fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul gărzii de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deorece bolnavii suferă din cauza unor nesimțiți”, a scris Costel Sibișan pe pagina sa de Facebook, citat de ziardehunedoara.ro.

Postarea sa a strâns, deja, zeci de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.