Mesajul primarului Nicolae Robu către timișoreni, a doua zi după alegerile locale

662

Ales cu 41.531 de voturi, deci de 52% dintre cei care s-au prezentat la urne, primarul Nicolae Robu a postat luni, pe pagina sa de socializare, un mesaj de mulțumire pentru alegători.

Iată ce a scris:

MULȚUMIRI DIN SUFLET!

Stimați și dragi timișoreni,

S-au consumat, iată, și alegerile locale 2016. Le-am câștigat, împreună cu partidul meu – Partidul Național Liberal-, în Timișoara și într-o bună parte a județului Timiș. Și sunt cele mai bune rezultate pe care PNL le-a obținut vreodată în Timișoara și în județul Timiș!

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați avut încredere în mine și mi-ați dat votul, contribuind, astfel, la învestirea mea cu un al doilea mandat. Sunt convins că ați făcut-o pentru că apreciați munca mea din primul mandat, dăruirea, cinstea, corectitudinea, respectul arătat dv., dragostea față de orașul nostru minunat, într-un cuvânt: rezultatele, pentru că, până la urmă, doar ele contează!

Nu mi-a fost ușor pe parcursul celor 4 ani ai mandatului încheiat și mai ales în precampanie și în campanie. Greul a fost nu cu munca, pentru că EU SUNT UN FANATIC AL MUNCII, greul a fost cu boicoturile la adresa Timișoarei și cu calomniile la care am fost supus de exponenții grupurilor de interese mafiote cărora nu le-a mers și nu le va merge niciodată cu mine ca Primar! Greu mi-a fost –dar… m-am obișnuit :)- și atunci când am văzut că un număr important de cetățeni, care timp de zeci de ani n-au fost deloc nemulțumiți că nu se face mai nimic în oraș, că trotuarele sunt praf și nimeni nu le repară, că între blocuri e noroi, lipsesc locurile de parcare civilizată, spațiile verzi adevărate, că drumurile sunt pline de gropi sau denivelări urmare a repetatelor plombări etc., etc., când am demarat programul omnizonal de intervenții remediative pe aceste teme, în loc să aprecieze progresele, schimbările în bine, ei au devenit brusc foarte nemulțumiți că respectivele intervenții se fac în vecini sau în alte zone și nu exact la ei -și asta oricât am explicat eu că tot orașul va fi pus la punct, dar că un asemenea lucru nu se poate întâmpla peste noapte-. Mi-a mai fost greu și să văd că lucruri majore pentru oraș, realizări istorice, precum Pasajul Michelangelo, Centrul Istoric, care ridică orașul pur și simplu în altă categorie urbană, lucruri care au fost extrem de greu de realizat, sunt aruncate în derizoriu de unii cetățeni prin invocarea în contrapondere la ele, de exemplu, a unor trotuare încă necorespunzătoare etc.

Dar, eu nu m-am lamentat nicio clipă și nici n-o să mă lamentez vreodată! Împărtășesc, doar, trăiri, în speranța că, făcând acest lucru, voi lăsa în urmă o cât de mică corecție a unor mentalități, a unor atitudini.

În încheiere, vă rog, stimați și dragi timișoreni, să urmăriți cum pas cu pas, pe parcursul viitorilor 4 ani, vom schimba în bine radical Timișoara, conform programului electoral asumat.

LĂSAȚI UN MESAJ