24.1 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Mesajul oficial al trupei Phoenix: „Vom ține sub discreție Diagnosticul(…)”

 

ACTUALIZARE: Veștile nu sunt bune pentru Nicu Covaci, după cum reiese din anunțul publicat astăzi pe pagina oficială de facebook a formației Phoenix. Membrii trupei au decis să țină sub discreție diagnosticul cunoscutului cântăreț.

„Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale si fārā echivoc ale analizei situatiei medicale a lui Nicu. Vom tine sub discretie Diagnosticul, însā vestile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilā, urmeazā cursul tratamentului si este sub cea mai bunā îngrijire posibilā!”, se arată în mesajul oficial transmis de trupă pe pagina de Facebook.

De asemenea, membrii trupei au anunțat și viitoarele concerte. La dorința lui Nicu Covaci, trupa nu și le va anula.

 

Nicu Covaci a început recuperarea după operația pe creier: „n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară(…)puneți mâna mergeți și cântați”

De curând, Nicu Covaci a fost externat de la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara acolo unde în luna martie a fost operat pe creier. El a stat acasă alături de familie, iar recuperarea și-a început-o pe secția de Radioterapie a Spitalului Municipal.

Costin Adam, solistul trupei Phoenix, a oferit mai multe detalii legate de starea actuală a colegului său de trupă. Costin Adam se declară optimist. „Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă”, a declarat artistul într-un interviu pentru Radio România Reșița.

Dorința lui Nicu Covaci a fost ca trupa să nu-și anuleze concertele, spune Costin Adam. Phoenix e un proiect îndrăgit, la care liderul trupei a muncit foarte mult. „ (…)ce e inevitabil să se întâmple se va întâmpla azi, mâine, peste un an sau peste zece trupa asta și visul meu trebuie să meargă mai departe că n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară(…)puneți mâna mergeți și cântați aveți toată susținerea mea”, a spus Nicu Covaci, după cum își amintește Costin Adam, în interviul pentru Radio România Reșița.

Costin Adam speră să aibe și susținerea publicului și așteaptă cu nerăbdare să cânte din nou alături de Nicu Covaci.

Phoenix – POVESTEA (2022), filmul biografic despre povestea trupei și revoluția culturală din România, dar și rebeliune și libertate de exprimare, rulează deja în cinematografe. Doritorii îl pot vedea la Cinema Timiș.

Sursă: https://www.radioresita.ro

Sursă foto: Rock Fm

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono

Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie 2024, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală...

SACI 2024, manifestare științifică de anvergură internațională la UPT, cu invitați de pe patru continente

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit, deschiderea oficială a celei de-a XVIII-a ediții a simpozionului internațional SACI (Symposium on Applied Computational...

Citește și :