Mesajul lui Marcel Vela, după moartea fostului primar din Bocșa

210
Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, care este preşedintele PNL Caraş-Severin, a scris pe pagina sa de Facebook ca bărbatul găsit împuşcat este fostul primar al oraşului Bocşa care a demisionat în luna martie pe fondul unei depresii post-Covid.
„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocşa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de Primar.Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos.  Condoleanţe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, a scris Marcel Vela.
Vă reamintim, fostul primar al oraşului Bocşa din judeţul Caraş-Severin, Emanuel Dănilă, s-a împişcat mortal în propria locuinţă, trupul său fiind găsit de soţie. Bărbatul a demisionat din funcţie în luna martie, pe fondul unei depresii post-Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ