Mesaj recepționat! SCM Timișoara s-a mobilizat cu BCMU Pitești și și-a asigurat locul 5

73

SCM Timișoara s-a trezit la timp. Bănățenii s-au impus, 100-84, în fața celor de la BCMU Pitești, în penultima partidă din Top 6. Alb-violeții vor porni în ultima fază a campionatului de pe locul 5 și vor înfrunta, astfel, SCMU Craiova.

A fost recital ofensiv în sala „Constantin Jude”, în duelul dintre cele două formații echipate în alb-violet. Mult mai bine montați, elevii lui Cristian Bota au dominat, pe alocuri, copios întâlnirea cu Jeremeic & co. După primele 10 minute, bănățenii marcaseră 35 de puncte (!) și primiseră 27, grație evoluției bune ale americanilor Sherwood Brown Jr. și Brandon Randolph. Apetitul din avanposturi a rămas la fel și în cel de-al doilea act, unul în care timișoreni au avut, la un moment dat, chiar și 25 de puncte avans! Doar aruncările lui Jeremic, din ultimele secvențe au făcut ca scorul pauzei să fie 67-48.

La reluare, jocul bun în ofensivă al „leilor” a suferit o scădere și amfitrionii au mai pus pe tabelă doar 15 puncte (fără a marca niciun coș de la distanță!), spre deosebire de cele 22 oaspeților. În aceste condiții, ultimele 10 minute ale întâlnirii au început de la 82 la 76, iar argeșenii au dat, pentru puțin timp, impresia că pot reveni în joc. Le-a lipsit însă luciditatea în atac, în vreme ce formația de pe Bega a devenit, treptat, mai sigură atât sub propriul panou, cât și sub cel advers. Ba mai mult, a profitat din plin de lipsa de energie a argeșenilor și a atins borna de 100 de puncte, după „trițele” lui Sherwood și Pesakovic.

S-a încheiat 100-84, iar SCM Timișoara și-a asigurat locul 5, cu o etapă rămasă de disputat în Grupa Roșie. O poziție care îi va pune față în față cu SCMU Craiova, cu mențiunea că oltenii vor avea avantajul terenului propriu în întâlnirile din play-off. „Leii” merg în Bănie, vineri, pentru disputa din ultima rundă a sezonului regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.