Merlin a venit cu o căciulă de premii de la Guguță

247

Nu mai este deloc un secret pentru timișoreni. De câte ori pleacă la un festival din țară sau de mai departe, teatrul copiilor vine înapoi încărcat de glorie.

Echipa Teatrului pentru Copii si Tineret Merlin din Timișoara a participat, la finalul lunii mai, la ediția a 9-a a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuși „SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ” de la Chişinău. Actorii de la Merlin s-au întors şi de acestă dată cu tolba plină de premii.
Specialiștii din Basarabia au crezut în calitatea teatrului nostru. Premiul pentru regie a fost acordat lui Toma Hogea, pentru regia spectacolului „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” , iar lui Laurenţiu Pleşa, managerul Teatrului pentru Copii si Tineret Merlin, i s-a acordat „Diploma pentru management cultural şi contribuţie substanțială la dezvoltarea teatrului de animație”.

Dar, în ciuda verii ce prevestește vacanța, la Merlin se muncește din plin. Încă nu s-a încheiat treaba. Actorii păpuşari se pregătesc să participe la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „ARLECHINO – CARAVANA POVEȘTILOR”, care se desfăşoară la Braşov, între 29 mai şi 4 iunie. Şi de data aceasta spectacolul „Magazinul cu jucării”, cu care timişorenii îi vor vrăji pe micuţii spectatori, poartă semnătura regizorului Toma Hogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.