Mediul de afaceri din Timiș este interesat de normele de igienă din unităţile publice și sanitare-VIDEO

410

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş a organizai în cursul zilei, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT, un interesant seminar destinat unităţilor publice, organizaţiilor şi companiilor din domeniul medical, alimentaţie publică şi industrie alimentară, având ca temă: Norme de igienă şi sănătate publică referitoare la unităţiile publice şi private în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost dezbătute aspecte care vizează: Ordinul Ministerului Sănătății 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei, norme de igienă referitoare la unităţile sanitare, verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora. Au fost doar câteva dintre subiectele abordate de Dr. Viorica DUMITRU – Director executiv adjunct, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş.

Seminarul s-a desfăşurat într-o manieră interesantă, interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

LĂSAȚI UN MESAJ