Medicii pun mâna pe instrumente… muzicale

106

Un concert simfonic extraordinar susținut de Orchestra Simfonică a Medicilor din București, având-o ca invitată specială pe soprana Libuse Santorisova (Roma, Italia), va avea loc in data de 28 septembrie 2017, ora 19, la Teatrul Național Timișoara.

Concertul marchează lansarea unui proiect cultural adresat studenților și cadrelor didactice ale „UMF V. Babeș”, lumii medicale, dar și întregii comunități din Timișoara: „Medicină și Cultură”. Proiectul vine în întâmpinarea marelui eveniment „Timisoara Capitală Culturală Europeană 2021”,

În cadrul Proiectului se vor organiza o serie de evenimente culturale, din diverse domenii, de la concerte de muzică clasică, de jazz, rock etc., lansări de carte, expoziții de pictură, grafică sau sculptură, până la simpozioane, mese rotunde, dezbateri ori conferințe.

Lansarea Proiectului va avea loc în data de 28 septembrie 2017, ora 19, la Teatrul Național Timișoara, printr-un concert simfonic extraordinar susținut de Orchestra Simfonică a Medicilor din București, având-o ca invitată specială pe soprana Libuse Santorisova (Roma, Italia).

Proiectul este expresia firească a dimensiunii culturale deosebite a profesiei de medic iar prin realizarea sa se va contribui la succesul unui eveniment istoric pentru Timisoara, „luminând orașul prin noi”!

libuse santorisova

LĂSAȚI UN MESAJ