Meci de fotbal deosebit pentru tinerii de la Centrul de Reeducare din Buziaș! Cu ce vedetă s-au duelat

314

Cunoscutul prezentator de televiziune și entertainer, Dan Negru, s-a implicat într-o interesantă campanie de motivare și reeducare a tinerilor din Centrul de la Buziaș, la propunerea Inspectoratului de Poliție Timiș.

Evenimentul a avut loc vineri, 23 iunie a.c., sub forma unei activităţi informativ – demonstrative, astfel că tinerii din Centrul Educativ Buziaş au avut ocazia de a se întâlni cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale (Prefectura Timiş, Consiliul Judeţean Timiş, Inspectoratul Şcolar Timiş, Mitropolia Banatului etc.), dar şi cu personalităţi precum Dan Negru, Ştefan Popa Popa´s, Ovidiu Petre, Iosif Rotariu și alții.

Tinerilor încarceraţi le-au fost transmise mesaje motivaţionale de către polițiști, de către personalităţile prezente, precum şi de alţi tineri care au trăit aceleaşi experienţe și care, în prezent, sunt bine ancoraţi şi respectaţi în comunitate.

La eveniment s-au desfășurat demonstrații de arte marțiale, dar și un meci de fotbal între echipa invitaților şi echipa tinerilor din Centru, fiindu-le astfel prezentate tinerilor alternative pozitive de petrecere a timpului liber, prin sport, în detrimentul influenţei negative a străzii.

Poliţiştii din Timiș, în colaborare cu Centrul Educativ Buziaş, au organizat evenimentul ʺFii Fair Play pe Teren şi în Viaţăʺ, pentru prevenirea delicvenţei juvenile şi a riscului de victimizare în rândul minorilor, prin susţinerea reintegrării în comunitate a minorilor care au săvârşit infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ